top of page
Here are some of the artists who will entertain you throughout the festival and more names are coming!  
Covid 19 update: If the festival is canceled or restrictions prevent us from conducting a safe event then the festival pass will be refunded. It will also be possible to transfer festival passes to the Liverpool Festival 2022
TAW.jpg

The Anfield Wrap

The Anfield Wrap ble beskrevet av sportsjournalist Barry Glendenning fra The Guardian som «et must» for alle Liverpool-supportere, for et par år tilbake. Og vi skjønner det, vi i festivalen går sjelden glipp av forhåndsomtaler eller oppsummering av kampene som sendes via flatene TAW benytter, slik som både pod- og videocaster. I tillegg har de nylig produsert en fantastisk dokumentar om Klopp som kan nytes på You Tube

Under Liverpoolfestivalen 2024 kommer tre av de meste profilerte av gjengen fra The Anfield Wrap. Andy Heaton og Neil Atkinson er 100% klare for å ta turen og vi regner med at også Kevin Walsh finner ut at det er på Gjøvik man bør være i begynnelsen av august. Det blir egne show med TAW både fredag og lørdag, samtidig må du regne med at de også vil lage egne innslag ute på festivalområdet underveis i helgen, hvor kanskje du får en mikrofon og et kamera opp i ansiktet.

Les mer om TAW her

pearce.jpg

James Pearce

James Pearce er et kjent og, ikke minst, et anerkjent navn for de aller fleste Liverpool-supportere. Journalisten og supporteren Pearce har vært på innsiden av klubben de siste 17 årene. Han er en av få journalister som aldri har jaktet overskriftene men jobbet tett med klubben og bygget opp en relasjon og en tillit som har gitt han en helt spesiell tilgang på hva som skjer bak lukkede dører i LFC.

Under festivalen skal du få bli bedre kjent med James og ikke minst få mulighet til å bli enda bedre kjent med klubben, slik som han kjenner den. Mr. Pearce vil være tilstede hele helgen og delta på flere events . Du kan rett og slett ikke unngå å treffe på fyren under festivalen!

DSCF6691_edited.png

JAN RUNAR ELIASSEN

Bare 44 år gammel ble han diagnostisert med Alzheimer – en uhelbredelig sykdom som sjelden rammer så unge mennesker som ham.

Gjennom media og ikke minst gjennom Demenskoret på NRK har han stått frem og blitt en stemme for de mange som ikke lenger har en klar og tydelig stemme.

Jan Runar vil dele sin historie under Supportermiddagen på torsdag kveld men du vil kunne treffe han alle dagene på festivalområdet.

Les mer om Supportermiddag

bottom of page