top of page

VELKOMMEN TIL LIVERPOOLFESTIVALEN PÅ GJØVIK 1.-3. AUGUST

Liverpoolfestivalen er Skandinavias største festival i sitt slag. Den er laget av supportere, for supportere, og i august skal vi nok en gang samle supportere til en helg hvor du vil komme tett på Liverpool-legender, høre den beste musikken fra Liverpool og selvfølgelig treffe likesinnede og kjenne på det sterke fellesskapet det er å være Liverpool-supporter! På denne siden kan du lese mer om Liverpoolfestivalen 2024 og forhåpentligvis få lyst til å ta turen til Gjøvik 1.-3. august!

PLAKAT JULI 2.png
Hvem kommer?

Legendene: Dietmar HamannJan Mølby, Vegard Heggem, Glenn Hysèn

Musikken
 

Vi påstår at vi har lykkes med å samle noen av de aller beste supporterband og LFC trubadurene fra Liverpool når vi kan servere deg The Ragamuffins, David Jaggs og Andy Hodgson. Dette er gutter som skaper stemning lokalt i Liverpool og som reiser rundt på supporter arrangement over hele verden. Når du i tillegg får Det Betales, verdens beste Beatles tribute band, lyden av Gjøvik og Toten med Harry Hoovers som hyller Vazelina Bilopphøggers så kan man nesten ikke be om mer. Men du skal selvfølgelig også få med deg Hr Smiths Venner som kanskje er det beste bandet til å tolke Joachim "Jokke" Nielsens musikk og One Vision som hyller Queens musikk på torsdag. Vi krydrer også med Rasmus Dugstad og Thomas Paulsberg ....og vi gleder oss til å få tilbake Gustav Wentzel på scenen!

Festivalpass

Vi ønsker ikke å flå skjorta av noen, eller mer korrekt, drakta. men en festival av det formatet som vi arrangerer koster selvfølgelig en hel del å produsere. Vi tror likevel at vi har funnet en grei pris som de aller fleste tenker i ettertid var verdt det! Du kan velge mellom dagspass og helgepass, i tillegg kan du også velge å kjøpe billetter til en egen supportermiddag på fredag kveld og en spesiell lunsj for jentene på lørdag.

Hva skjer?

Festivalområdet vårt ligger nydelig til nede ved Mjøsa og her du kan boltre deg på nesten 5 000 kvm. Vi har to scener, godt utvalg i barene våre, salg av mat, is og sjokolade, flere supportershops og mer. Det er også et eget område hvor barna kan få slippe seg litt løs med aktiviteter.  Det aller meste vil foregå på festivalområdet men i tillegg kan man også delta på arrangementer utenfor festivalområdet. Her finner du oversikt over salgstelt og stands

Supportermiddag på torsdag sammen med Vegard Heggem, Jan Runar Eliassen og Demenskoret er svært populært, her blir det også musikalske innslag med David John Jaggs. Du kan lese mer om det her

Livergirls ONLY lørdag på byens flotteste uteservering, med utsikt over Mjøsa og festivalområdet var svært populært i fjor. Under denne lunsjen for jente supporterne vil du møte Glenn Hysèn og musikalske innslag med Andy Hodgson. Arrangementet er i samarbeid med den offisielle supporterklubben i Norge. Les mer om det her  

Vi inviterer også til Engelsk frokost på Brygga både fredag og lørdag. Her blir det frokost for den som er sulten, eller om man kunne ønsker å kose seg med noe godt i glasset så er det mulig. Det blir en perfekt start på dagen med levende musikk og forhåpentligvis et Mjøsa som bades i sol.

Les mer om frokosten her

 

Alle legender og gjester vil være til stede på festivalområdet og mingle med deltagerne i tillegg til meet&greets fra scenen, hvor de deler historier fra karrieren, tanker om dagens lag og svarer på spørsmål. Det blir også diverse konkurranser, quiz med mer hvor du kan vinne premier fra Liverpool FC og våre andre samarbeidspartnere.

Hvor er Gjøvik?

Gjøvik er Innlandets perle slik vi ser det. Fantastisk beliggenhet ved Mjøsa, Norges største innsjø. Erfaringsmessig så er været bra i begynnelsen av august (i følge festivalsjefen) Ta en titt på byen vår her.

 

Festivalområdet er på ca 5 000 kvm og det ligger nede ved Mjøsa. Klikk her så finner du nøyaktig posisjon eller søk opp Liverpoolfestivalen på Google Maps.

Hvor kan du bo?

Skal du bo i byen under festivalen så kan du velge hotel, bobilparkering, AirBNB eller vandrerhjem med festivalcamp. Alt i gangavstand fra sentrum og festivalområdet. Vi anbefaler deg å booke overnatting så snart som mulig. Du betaler ingenting når du bestiller.

Når kan du komme?

Det er allerede mange som har meldt sin ankomst til Gjøvik onsdag, dagen før festivalen åpner offisielt. Da inviterer vi til et uformelt vorspiel på byens Liverpool pub. Dette er åpent for alle Liverpool-supportere og helt gratis. En perfekt opplading til festival helgen. Les mer om det her Bobilparkeringen er også åpen fra onsdag

Ofte stilte spørsmål

Vi har en egen side med svar på de spørsmålene vi får oftest. Ta gjerne turen innom og se om du får svar på det du lurte på. Finner du ikke svaret der så send gjerne en mail til info@liverpoolgjovik.no eller chat med oss!

Få med deg siste nytt!

Ønsker du å få med deg siste nytt fra festivalen, slik som nyheter om nye legender vi har booket og annen nyttig info så kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt. Vi anbefaler også at du følger oss på Facebook og Instagram

bottom of page